Onze activiteiten beginnen om 9 uur en eindigen om 16 uur, zodat kinderen de hele dag plezier kunnen beleven en nieuwe vrienden kunnen maken. Als we afwijken van deze tijdsplanning voor uitstapjes, stellen we jullie op voorhand op de hoogte.

We begrijpen dat ouders soms vroeg moeten vertrekken en later terugkeren, daarom bieden we opvang aan van 8 uur tot 9 uur en van 16 uur tot 17 uur. Onze bekwame en gekwalificeerde lesgevers zullen tijdens deze periodes toezicht houden op de kinderen en hen bezighouden met leuke activiteiten.

Als het gaat om de benodigdheden voor de dag, vragen we dat elk kind zijn eigen lunchpakket, drinkbus en een gezonde snack zoals een stuk fruit of een koek meebrengt. We raden aan om kinderen te kleden in sportieve kledij om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel voelen en vrij kunnen bewegen.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over onze activiteiten, kunt u ons altijd bereiken via onderstaande contactgegevens. We kijken ernaar uit om uw kind te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bieden!