Welkom bij onze kleine maar krachtige organisatie voor sport- en themakampen! Onze organisatie is opgericht door twee gepassioneerde leerkrachten LO die zich volledig inzetten om kinderen van 3 tot 14 jaar een onvergetelijke tijd te bezorgen. Wij organiseren onze kampen in de prachtige omgevingen van Boutersem en Bertem.

Bij ons draait alles om het uitdagen van kinderen om op een actieve manier bezig te zijn. Naast traditionele sporten, zoals voetbal, basketbal, bieden wij ook minder bekende of nieuwe sporten aan. Hierdoor kunnen kinderen nieuwe vaardigheden en interesses ontdekken, en hun persoonlijke groei stimuleren.

Onze kampen zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar ook veilig en professioneel. Onze bekwame instructeurs en begeleiders zorgen ervoor dat elk kind zich op zijn gemak voelt en zich kan ontwikkelen op zijn eigen niveau. We hechten ook veel belang aan het creëren van een positieve en inclusieve sfeer, waarin alle kinderen zich welkom en gewaardeerd voelen.

Bent u op zoek naar een zomerprogramma voor uw kinderen dat hen uitdaagt om actief te zijn en nieuwe ervaringen op te doen? Zoek dan niet verder en sluit u aan bij onze organisatie voor sport- en themakampen. Wij bieden een onvergetelijke ervaring voor kinderen van alle leeftijden en interesses. Schrijf ze vandaag nog in en geef ze een zomer om nooit te vergeten!